Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Νέα 24ωρη απεργία τη Τρίτη στα ΜΜΜ


Μαθημένο στη ταλαιπωρία είναι πλέον το επιβατικό κοινό… Για αύριο Τρίτη δεν θα κινηθεί κανένα μέσο μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν σε 24ωρη απεργία.
Απόφαση που πάρθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από το Συντονιστικό Όργανο, ως αντίδραση στο νόμο της εργασιακής εφεδρείας.
Αυτό σημαίνει ότι θα ακινητοποιηθούν ο ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Η απεργία δεν αφορά τα τρένα του ΟΣΕ και τον Προαστιακό.
Ο κύκλος των απεργιακών κινητοποιήσεων δεν σταματάει εδώ, καθώς την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα αστικά ΚΤΕΛ, ενώ στον νέο κύκλο των κινητοποιήσεων μπαίνουν σύντομα οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιδρούν στην πολιτική, που ακολουθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.