Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

"Νέας γενιάς" άστεγοι.

Δραματική αύξηση έως και 25% στον αριθμό των αστέγων της Αθήνας καταγράφεται από την αρχή του χρόνου, σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση "Κλίμακα" ενώ ήδη το 2010 οι άστεγοι υπολογίζονται στις 20.000.Οι νεοάστεγοι είναι στην πλειοψηφία τους άνθρωποι από 40 έως 55 ετών, οι οποίοι δεν είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες, ούτε παρουσιάζουν ψυχικές διαταραχές και αναγκάστηκαν να ζήσουν στο δρόμο γιατί έχασαν δουλειά και σπίτι λόγω της οικονομικής κρίσης.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.