Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Για μια θέση στην 11/11/11 Της ...Κορέας από γεννήσεις χτες στην Ελλάδα!

Της… Κορέας έγινε χθες, 11/11/2011, στα μαιευτήρια της Αθήνας. Το παράδειγμα των χιλιάδων Κορεατισσών που έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού με τον μαιευτήρα τους προκειμένου να γεννήσουν το παιδί τους την πιο τυχερή κατά τις παραδόσεις τους μέρα του έτους έσπευσαν να ακολουθήσουν και πολλές Ελληνίδες μέλλουσες μητέρες.

Αύξηση κατά τουλάχιστον 30% στους τοκετούς της Παρασκευής 11/ 11 καταγράφηκε στα δύο μεγάλα μαιευτήρια της πρωτεύουσας. Σημειωτέον ότι Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι δύο ημέρες που γεννιούνται το 51% των παιδιών στην Ελλάδα (έρευνα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Μάλιστα, επί ελληνικού εδάφους οι θεωρίες περί της γούρικης χθεσινής ημέρας εμπλουτίστηκαν και από εκείνες των αριθμολόγων που δήλωναν ότι την 11/11/2011 απελευθερώνεται μεγάλη ποσότητα θετικής ενέργειας στον πλανήτη, μεγαλύτερη από όση έχει εκλυθεί τις αντίστοιχες ημέρες των τελευταίων πέντε δεκαετιών.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί… επίσπευση του τοκετού σε πολλές περιπτώσεις και στην Ελλάδα. Ενδεικτικό της αυξημένης κίνησης που υπήρχε στο ΙΑΣΩ και το ΜΗΤΕΡΑ είναι ότι το πρόγραμμα των χειρουργείων τους παρατάθηκε κατά έξι ώρες (αντί της ώρας 15.00 που κλείνει τυπικά το χειρουργείο, χθες η λειτουργία τους έκλεισε ώρα 21.00).

Οι μαιευτήρες δεν προλάβαιναν να κάνουν εισαγωγές για τοκετούς με καισαρική τομή προκειμένου να ικανοποιήσουν τις εγκύους, που επέμεναν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους την πιο γούρικη μέρα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις οι μέλλουσες μαμάδες συνέδεσαν την χθεσινή ημέρα ακόμη και με τη «γέννηση» της νέας κυβέρνησης της χώρας, θεωρώντας ότι αποτελεί ένα γούρικο νέο ξεκίνημα.

Βέβαιον είναι πάντως ότι τυχεροί στάθηκαν κυρίως οι μαιευτήρες που συμπίεσαν πολλούς τοκετούς σε μία μέρα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα…


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.