Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Το «Στην υγειά μας» επανέρχεται με κόστος 1.500.000 ευρώ

Πήρε το πράσινο φως τελικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας» και σύντομα θα προβληθούν νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα μειώθηκε το κόστος παραγωγής και η πολυσυζητημένη εκπομπή ανανεώνει για 38 επεισόδια και σύμβαση 1.411.358 ευρώ!!!

Η απόφαση της ανανέωσης πάρθηκε χθες με την εταιρεία παραγωγή να δέχεται μείωση της τάξης του 22% δηλαδή το κάθε επεισόδιο θα κοστίζει 37.141 από 47.692 που κόστιζε πέρυσι!

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι ο ίδιος έχει ζητήσει μείωση του κόστους ενώ έχει δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι πέρυσι φαινόταν να εισπράττει 16.000 ευρώ το επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.