Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

«Πόλεμος» στο προφίλ του δημοσιογράφου που αποκάλεσε τους Έλληνες «απατεώνες»

Η γαλλική εφημερίδα Liberation δημοσίευσε στις 8 Νοεμβρίου ένα προκλητικό άρθρο του Stephane Guillon για τους Έλληνες στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ μας αποκαλούσε «απατεώνες, τεμπέληδες και φετοφάγους» ενώ έκανε και αναφορά στη Μύκονο λέγοντας πως εκτός από διεφθαρμένοι γινόμαστε και γκέι.

Μόλις το εν λόγω άρθρο έγινε γνωστό από τα media της χώρας μας, το προφίλ του δημοσιογράφου στο Facebook πήρε «φωτιά»! Η ανάρτηση με το link που παρέπεμπε στο δημοσίευμα κατακλύστηκε από ειρωνικά έως και πολύ... ακατάλληλα σχόλια συμπατριωτών μας οι οποίοι ένιωσαν προσβεβλημένοι από τον τρόπο που αναφέρθηκε ο Guillon στους Έλληνες.

«Ξέρετε γιατί οι Γάλλοι βγάζουν πολλά αρώματα; Γιατί δεν κάνουν μπάνιο και τα χρειάζονται για να μην βρομάνε», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο ενός «αγανακτισμένου» χρήστη ενώ κάποιοι άλλοι τον «έλουσαν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα τα οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

Οι υποστηρικτές του αρθρογράφου διατείνονται πως το κείμενο ήταν σατιρικό και πως ο Stephane Guillon είναι γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, ενώ αντιθέτως πολλοί είναι οι Γάλλοι που παίρνουν το μέρος μας γιατί όπως τονίζουν "έρχεται η σειρά τους"।

ΔΕΙΤΕhttp://www।facebook.com/guillon?sk=wall


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.