Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Ημερίδα «Άνθρωποι, ζώα και τα δικαιώματά τους» στη Νέα ΣμύρνηΟ Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξίας» (κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης), την Ημερίδα «Άνθρωποι, ζώα και τα δικαιώματά τους».

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση των δημοτών και η ενημέρωσή τους για νέες προσεγγίσεις του θέματος από ειδικευμένους ακαδημαϊκούς.

Οι ομιλητές είναι οι εξής:

-Μαρία Χωριανοπούλου, υπ. Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Δικαιώματα των ζώων και σύγχρονες ηθικές θεωρίες»

-Θεοδόσης Τάσιος, Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου: «Λες να είναι αδέλφια μας;»

-Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης, Λέκτωρ Εφαρμοσμένης Ηθικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Δικαιώματα των ζώων; Ποιά δικαιώματα; Ποιών ζώων;»

-Γεώργιος Στείρης, Λέκτωρ Φιλοσοφίας των Μέσων Χρόνων και της Αναγέννησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: «Τι ‘ναι ζώο, τι ‘ναι άνθρωπος και τι τ’ ανάμεσό τους;»

Πηγή: www.econews.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα Παλλήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.