Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ορκίζεται η νέα –μεταβατική- κυβέρνηση

Σήμερα, στις 2 μετά το μεσημέρι, θα γίνει η ορκωμοσία της νέας ελληνικής κυβέρνησης, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ορκίζεται η νέα –μεταβατική- κυβέρνηση

Στόχος της νέας μεταβατικής κυβέρνησης είναι η υλοποίηση και επικύρωση από τη Βουλή των Ελλήνων των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης της 27ης Οκτωβρίου 2011 για το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας και της διεξαγωγής εκλογών στις αρχές του 2012.

Μετά από πολλές μέρες παρασκηνιακών ζυμώσεων και αγωνίας, το ενδιαφέρον εστιάζεται τώρα στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός παρέμεινε μέχρι αργά τη νύχτα στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ενημερώθηκε για μια σειρά από τρέχοντα θέματα.

Νωρίτερα ο κ. Παπαδήμος είχε συνεργασία με τους εκπροσώπους της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή, καθώς και με τους εκπροσώπους της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, οι οποίοι του εξέθεσαν τις προσεγγίσεις τους για διάφορα θέματα και τις προτάσεις τους για τα ονόματα στελεχών που προτείνουν για να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση.

Την τελική απόφαση θα έχει ο κ. Παπαδήμος, ο οποίος θα ανακοινώσει τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές αναμένονται στην ηγεσία των Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Επικρατείας, στο οποίο ο υπουργός ασκεί καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου και Εθνικής Άμυνας.

Η ΝΔ πρότεινε τη συμμετοχή των κ.κ. Σταύρου Δήμα, Γιάννη Μουρμούρα, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου. Ο τελευταίος για το λόγο αυτό παραιτήθηκε από βουλευτής. Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, πρέσβης επί τιμή Γιώργος Γεωργίου, ανακοίνωσε την συμμετοχή του κόμματος του στη νέα κυβέρνηση με αρκετά στελέχη.

Την αισιοδοξία του ότι η χώρα θα καταφέρει να βγει από την κρίση με συνεννόηση, πολλή δουλειά, ενότητα και σύνεση, εξέφρασε ο κ. Παπαδήμος στις πρώτες του δηλώσεις, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

Διευκρίνισε επίσης, ότι δεν τέθηκαν όροι προς κανέναν πολιτικό αρχηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.