Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σάλος με την ιστοσελίδα που «μοιράζει» την Ελλάδα στους Ευρωπαίους!

Έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες ώρες ήδη έχει προκαλέσει σάλο. Ο λόγος για ένα προκλητικό site που καλεί τους Ευρωπαίους φορολογούμενος να επιλέξουν ποιο κομμάτι της Ελλάδας επιθυμούν, αφού έχουν ήδη πληρώσει για αυτό!

Σάλος με την ιστοσελίδα που «μοιράζει» την Ελλάδα στους Ευρωπαίους!

''Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει πολλά για να βοηθήσουν την Ελλάδα'', γράφει το site.

''Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ξεπληρώσει το χρέος της, οι Ευρωπαίοι έχουν το δικαίωμα να την πάρουν! Μπορείς λοιπόν τώρα να επιλέξεις το αγαπημένο μέρος για τις διακοπές σου'', και καλεί τους χρήστες να βάλουν ένα σημαιάκι πάνω στο κομμάτι της Ελλάδας με το κομμάτι γης που επιθυμούν...

Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.