Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΜΠΛΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ


Από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και για όλες τις Παρασκευές του Νοέμβρη, στο Club του Μύλου θα μας περιμένει μια άκρως ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική συνεργασία!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ενώνει τη φωνή και τις δυνάμεις του με τους ΜΠΛΕ! Η γνωριμία τους ξεκίνησε από την Αθήνα και αποδείχτηκε καταλυτική. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μια πολύ δυνατή καλλιτεχνική συνεργασία με τον κλασσικό Λάκη και την εκρηκτική Τζώρτζια να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή, ξεσηκώνοντας το κοινό!

Τρεις δεκαετίες γεμάτες με όμορφα διαχρονικά τραγούδια ενώνουν τον Λάκη Παπαδόπουλο με τους ΜΠΛΕ διαμορφώνοντας ένα καταπληκτικό συναυλιακό πρόγραμμα, ιδανικό για τους λάτρεις του ελληνικού Rock’ n’ Roll.

Ετοιμαστείτε να τους απολαύσετε ζωντανά την από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και για όλες τις Παρασκευές του Νοεμβρη στο “Club” του Μύλου.

Club Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 12€, Φοιτητικό: 10€
On line ticket (10€): http://mplelakismylos.eventbrite.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.