Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

"Στα δύσκολα θα είμαστε μαζί ..."




"Στα δύσκολα θα είμαστε μαζί» ερμηνεύει ο Γιάννης Βαρδής" Ένα τραγούδι σε μουσική του καταξιωμένου συνθέτη Αντώνη Βαρδή και σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου. Ότι πιο αισιόδοξο και πιο ευχάριστο έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό να παίζεται στα ραδιόφωνα. Όσο για το βιντεάκι, είναι ένα υπέροχο δημιούργημα του S4E channel, που σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής το ζήτησε από το φίλο του Νικόλα. Σας παραθέτουμε το σχόλιο του Αντώνη Βαρδή από τη σελίδα του, μόλις είδε το βίντεο «Φίλε μου Νικόλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Για άλλη μια φορά «αρίστευσες». Υπέροχο το βιντεάκι σου. Να είσαι πάντα καλά!!!



2 σχόλια:

  1. Φίλε μου να είσαι πάντα καλά...Nikos Respect...S4E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι "Οργισμένοι", για τη φιλοξενία και το άρθρο σας. Όσο για το βιντεάκι, του φίλου μου Νικόλα,όπως το γράφετε είναι. ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!! Καλή συνέχεια παιδιά, να είστε πάντα καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.