Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Το «καυτό» διαφημιστικό του Πούτιν

Το να ψηφίζεις είναι σέξι, ή τουλάχιστον αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθεί να προωθήσει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το «καυτό» διαφημιστικό του Πούτιν

Εν όψει των εκλογών στις 4 Δεκεμβρίου στην Ρωσία το κόμμα «Ενωμένη Ρωσία», του Βλάντιμιρ Πούτιν κυκλοφόρησε ένα άκρως αισθησιακό διαφημιστικό σποτ για να προσελκύσει τους ψηφοφόρους.

Στο βίντεο παρακολουθούμε μία νεαρή ελκυστική κοπέλα, με ένα κοντό και στενό φόρεμα, να μπαίνει σε ένα εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει. Την ώρα που παίρνει το εκλογικό της βιβλιάριο ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται μπροστά της και η κοπέλα τον προσκαλεί μαζί της μέσα στο παραβάν!

Στη συνέχεια βλέπουμε ρούχα να πέφτουν στο πάτωμα και να εμφανίζεται στην οθόνη το σύνθημα «Ας το κάνουμε μαζί».

Λίγα λεπτά αργότερα βγαίνουν και οι δύο χαμογελαστοί και χαρούμενοι ενώ η νεαρή κοπέλα φτιάχνει τα μαλλιά και τα ρούχα της.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι ψηφοφόροι του Βλαντιμίρ Πούτιν, την ημέρα των εκλογών, θα έχουν και τα τυχερά τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.