Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Λονδίνο, πολλοί νέοι εχουν χάσει την πίστη τους, στους θεσμούς της Ευρώπης.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε σήμερα 156 θερμόαιμους νεαρούς, μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης EDL (English Defence League, δηλαδή «Λίγκα της Αγγλικής Άμυνας») διότι σκόπευαν να επιτεθούν στους βρετανούς «Αγανακτισμένους» της κίνησης «Occupy London».Οι Αρχές ενήργησαν αστραπιαία, με βάση μηνύματα τα οποία αντήλασσαν οι ηγέτες των σκληροπυρηνικών σε κοινωνικά δίκτυα του Ιντερνετ όπως το Twitter και το Facebook και κατάφεραν να συλλάβουν μαζικά τους νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από μια παμπ της περιοχής του Ουέστμινστερ. Το ματαιωθέν σχέδιο προέβλεπε επίθεση των νεοφασιστών στους κατασκηνωτές έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.Δεν είναι η πρώτη φορά που η οργάνωση EDL απασχολεί τους βρετανούς αστυνομικούς. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ακροδεξιά οργάνωση παραβίασε την απαγόρευση που είχε επιβληθεί πραγματοποιώντας μια ρατσιστική διαδήλωση στο ανατολικό Λονδίνο, με αποτέλεσμα την βίαιη σύγκρουση με μέλη της αντιρατσιστικής οργάνωσης «Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό», στην οποία συμμμετέχουν αρκετοί Βρετανοί ασιατικής καταγωγής και μουσουλμάνοι. Από τις συμπλοκές και τα επεισόδια η περιοχή του Γουάιτσαπελ έγινε πεδίο μάχης με αποτέλεσμα να γίνουν τουλάχιστον 60 συλλήψεις.Ερευνα που δόθηκε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα δείχνει πως η Ακροδεξιά επανέρχεται στην Ευρώπη μέσω των κοινωνικών δικτύων. Σύμφωνα με την μελέτη που δημοσιεύθηκε στις Βρυξέλλες από το βρετανικό ινστιτούτο Demos, ξενοφοβικές, ρατσιστικές και εθνικιστικές θέσεις συναντούν αυξανόμενη απήχηση μεταξύ των νέων κάτω των 30 ετών.Η μελέτη, η οποία βασίζεται στις απαντήσεις που έδωσαν στο Facebook σχεδόν 11.000 συμπαθούντες 14 εξτρεμιστικών οργανώσεων σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, δείχνει, όπως σημειώνουν οι συντάκτες της έρευνας, ότι «πολλοί νέοι έχουν χάσει την πίστη τους στην κυβέρνησή τους, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το δικαστικό σύστημα, ενώ εκλαμβάνουν ως απειλή τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς».
Πηγή Βήμα Κόσμος
Αναρτήθηκε απο LiLA London.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.