Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΒ: Τροφές που συμβάλλουν στην παχυσαρκία.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Ορισμένες τροφές βλάπτουν όταν προξενούν τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες .Μπορεί ακόμη να βλάπτουν και εξαιτίας της περιεκτικότητας τους σε λεκτίνες .
Οι λεκτίνες όταν προκαλούν συγκόλληση στα κύτταρα του αίματος κινητοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου με αποτέλεσμα ο ανθρώπινος οργανισμός να κουράζεται αδίκως. Αυτή η αντίδραση μπορεί να συμβεί όταν η τροφή που τρώμε δεν ταιριάζει στην ομάδα του αίματος μας. Σωστή λοιπόν διατροφή για τον καθένα από εμάς σημαίνει επιλογή τροφών που οι λεκτίνες τους δεν έρχονται σε αντίθεση με την ομάδα αίματος.Και να φροντίζουμε να τηρούμε κάποιους διατροφικούς κανόνες .
ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΒ
Τροφές που συμβάλλουν στην παχυσαρκία: κόκκινο κρέας , καλαμπόκι, σιτάρι.
Τροφές που συμβάλλουν στο αδυνάτισμα: Ψάρια , ανανάς, πράσινα λαχανικά
Κρέατα και πουλερικά : Προτιμήστε τη γαλοπούλα. Αποφύγετε χοιρινό , μοσχάρι, κοτόπουλο.
Ψάρια και θαλασσινά : Οι καλύτερες επιλογές είναι η σαρδέλα , η πέρκα, και η πέστροφα. Δεν ενδείκνυται το χέλι, το καβούρι, ο αστακός και οι γαρίδες.
Γαλακτοκομικά : Τυρί και γάλα κατσίκας , γάλα σόγιας . Αποφύγετε το ροκφόρ και την παρμεζάνα.
Λάδια : Ελαιόλαδο και λινέλαιο. ‘Οχι στο καλαμποκέλαιο, το σουσαμέλαιο και το ηλιέλαιο.
Ξηροί καρποί και σπόροι : Καλύτερες επιλογές τα καρύδια και τα αμύγδαλα. Αποφύγετε τα φουντούκια , το σουσάμι και τους ηλιόσπορους.
‘Οσπρια : Φακές , αρακάς και κουκιά. Δεν συνίσταται η φάβα.
Δημητριακά : Ρύζι , βρώμη και κεχρί. ‘Οχι στο καλαμπόκι..
Λαχανικά : Κουνουπίδι , μαϊντανός , μπρόκολο και σπαράγγια. Αποφύγετε την αγκινάρα, το αβοκάντο και τις πιπεριές.
Φρούτα : Κεράσια, ακτινίδια, ανανάς. Κακές επιλογές τα πορτοκάλια και οι μπανάνες.
Αναρτήθηκε απο Φαίη Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.