Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση Ληστές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν γέροντα στην Ξάνθη!


Η… αδεξιότητα ενός από τους δυο κουκουλοφόρους «νταήδες» που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον 78χρονο ιδιοκτήτη! Το όπλο του κακοποιού εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, το βλήμα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στη μέση τον ηλικιωμένο, ευτυχώς ελαφρά!


Οι δυο ληστές με τις μαύρες κουκούλες που κρατούσαν ο ένας δίκαννο και ο άλλος πιστόλι, αιφνιδίασαν τον ιδιοκτήτη και την 69χρονη σύζυγό του, τους ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων και άρπαξαν υμάτισαν γέροντα στην Ξάνθη- Ρεγγίνα (Κύπρος)χρήματα και κοσμήματα. Όμως, καθώς έβγαιναν από το σπίτι, το ένα από τα δύο όπλα κάπου χτύπησε και ο κακοποιός που το κρατούσε πάτησε ασυναίσθητα την σκανδάλη!


Οι δράστες δεν στάθηκαν να δουν αν το θύμα τους ήταν καλά ή όχι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου νοσηλεύεται και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχίες, ενώ οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σταυρούπολης αναζητούν τα ίχνη των κακοποιών.


*** Μια ακόμη ένοπλη ληστεία έγινε στην Καβάλα, όπου δύο άγνωστοι με μαύρες κουκούλες και πιστόλια εισέβαλαν στο σπίτι όπου βρίσκονταν ένα ζευγάρι ηλικίας 64 και 53 χρόνων μαζί με τον 30χρονο γιο τους. Οι δράστες τους ακινητοποίησαν, άρπαξαν 650 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας με το οποίο εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν λίγο αργότερα το κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν εγκαταλείψει οι δράστες σε συνοικιακή οδό και το παρέλαβαν για να το ερευνήσουν για τυχόν ίχνη των δυο κακοποιών.


ΠΗΓΗ :http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.