Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

'Εχει και άποψη (αντί να μας αφήσει στην ησυχία μας...)


Ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει να πάψει να αδικεί την Ελλάδα. Και να την υπονομεύει. Αν δεν του αρέσουμε ας μας αφήσει στην ησυχία μας. Αλλά, να συνεχίζει να λέει πόσο διεφθαρμένη είναι η χώρα, για τη γραφειοκρατία που έχει, για το ρόλο των συμφερόντων σε αυτή, δεν τον τιμά. Και σε εμάς μας κάνει ζημιά. Τον ίδιο δεν τον τιμά γιατί η οικογένειά του κυβερνά την Ελλάδα από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Οπότε έχει κάποιες ευθύνες παραπάνω. Εκτός κι αν αυτός είναι ο στόχος του: να λύσει οικογενειακούς λογαριασμούς. Και πάλι, βέβαια, δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει σε βάρος μας. Γιατί, σε μια περίοδο που προσπαθούν οι Έλληνες να σταθούν στα πόδια τους δεν είναι σωστό να έρχεται ο πρώην πρωθυπουργός τους και να τους τα κόβει. Αυτό κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου όταν δίνει επιχειρήματα στους δανειστές μας. Όταν φωτίζει τις δικές μας ευθύνες στην αποτυχία του προγράμματός τους. Για την ακρίβεια, όταν φορτώνει τις δικές του αποτυχίες στις αδυναμίες της χώρας.

Αλλά, για ποια συμφέροντα μιλά ο κύριος Παπανδρέου; Αυτά που θυμάται κάθε φορά που είναι στα δύσκολα. Γιατί, από το 2007, όταν έχασε τις εκλογές και ξεκίνησε η εσωκομματική αναμέτρηση, για συμφέροντα ακούσαμε ξανά το 2011 όταν η κυβέρνησή του κατέρρευσε. Στο μεσοδιάστημα που ήταν πανίσχυρος τι έκανε; Τους έβαζε από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου θα πει κάποιος κακεντρεχής. Αλλά εμείς δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία.

Είναι λογικό κάθε άνθρωπος να θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και ο πιο στυγερός εγκληματίας δικαιούται απολογίας και υπεράσπισης. Αρκεί να μη λέει, όμως, πως έφταιγε το θύμα. Που έκανε ότι του έλεγε ο θύτης για δεκαετίες. Ως εκπρόσωπος της ελίτ στη χώρα μας και της συντεχνίας των πολιτικών ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει δικαίωμα να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Πρώτα πρέπει να αναλάβει τις δικές του και μετά να μιλήσει για ότι κάνουν ή δεν κάνουν εκείνοι που ο ίδιος καθοδηγούσε.

Οταν ένας άνθρωπος είναι στη δημόσια υπηρεσία και μισθοδοσία από το 1981 ως βουλευτής, υπουργός, πρόεδρος κόμματος και πρωθυπουργός θα πρέπει να νιώθει κάποιες ευθύνες. Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα να αισθάνεται ακόμη παρατηρητής. Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου αυτή την αίσθηση δίνει. Εκτός κι αν θέλει να επικαλεστεί ιατρικούς λόγους για να αποφύγει την ετυμηγορία της ιστορίας. Ή, αν θέλει να πουλήσει τρέλα, όπως λέει ο λαός, μήπως και του κάτσει ξανά. Είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Γιώργος δε θέλει να «καθαρίσει» το όνομά του, να γυρίσει, λένε, θέλει ο άνθρωπος.

[Του Γιάννη Αντύπα από protothema.gr]

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.