Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Γίναμε και τηλεπαιχνίδι...

Εμπνευσμένο από την ελληνική οικονομική κρίση, ένα νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο "Go Greek for a week" κάνει απόψε πρεμιέρα στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel 4.

Τρεις Βρετανικές οικογένειες δοκιμάζουν φόρους, συντάξεις και πρακτικές εργασίας που προκάλεσαν την οικονομική κρίση και έφεραν τα μέτρα λιτότητας με στόχο την μείωση του ελλείμματος και προσπαθούν να πετύχουν την ευρωπαϊκή βοήθεια.

Ενας 54χρονος Βρετανός κομμωτής, ένας οδηγός λεωφορείου και ένας γιατρός θα εκθέτουν τις προσωπικές εμπειρίες τους εμπειρίες, οι οποίες θα υποστηρίζονται από συνεντεύξεις, που θα αποδεικνύουν τα σχέδια φοροδιαφυγής, διαφθοράς και κακοδιαχείρισης που συνέβαλαν στο να "βουλιάξει" η ελληνική οικονομία.
Ενας 54χρονος Βρετανός κομμωτής ανακαλύπτει την γενναιοδωρία του ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος, το οποίο επιτρέπει ακόμα στους κομμωτές, τους και ανθρώπους περίπου 600 επαγγελμάτων να παίρνουν σύνταξη στα 53 χρόνια στο 90% του τελικού μισθού τους, επειδή τα επαγγέλματά τους ανήκουν στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών.
Ενας οδηγός λεωφορείου παίρνει επιδόματα από την κρατική υπηρεσία, όπως αυτό της έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία και του ελέγχου των εισιτηρίων.
Και τέλος ένας βρετανός γιατρός χαίρεται να ανακαλύπτει πώς με το να πληρώνει το φόρο εισοδήματος κατά τον "ελληνικό τρόπο", όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, μπορεί να μεταμορφώνει το διαθέσιμο εισόδημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.