Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Αγάπη είναι η ανταπόκριση στην «Έκκληση βοήθειας»


Μια ανθρώπινη ζωή ζητά την βοήθειά σας.. Λίγο αίμα..
σώζει έναν άντρα πατέρα δύο παιδιών που νοσηλεύεται με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο Θριάσιο ΜΑΦ ΛΑΤΣΙΟΣ.
Ονομάζεται Τριαντάφυλλος Σουλιώτης και είναι μόνο 32 χρονών.
Ο φίλος του, Γιώργος περιγράφει πως έγινε το τραγικό περιστατικό :
«πήγε να μαζέψει χόρτα και βόλτα με τα παιδιά του και από την δολοφονική "αμέλεια" της ΔΕΗ έπιασε υπόγειο αγωγό της ΔΕΗ με ρεύμα υψηλής τάσης που είχε βγει στη επιφάνεια. ..
Δεν κάνω άλλα σχόλια…»
«Αύριο θα έχουμε νέα. Μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο... η κατάσταση του είναι κρίσιμη.
Ανέβασε πυρετό από λοίμωξη και οι γιατροί προσπαθούν να βάλουν τα νεφρά του να
λειτουργήσουν»

Μπορείτε να δώσετε αίμα σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας της χώρας και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο δηλώνοντας ότι δίνετε για τον Τριαντάφυλλο Σουλιώτη, που νοσηλεύεται στο Θριάσιο ΜΑΦ ΛΑΤΣΙΟΣ.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.