Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Νέα μοντέλα από τη Renault με τιμή κάτω από 5.000 ευρώ!

Στην κατασκευή δύο νέων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα χαμηλού κόστους προχωρά η Renault σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου. Το πρώτο θα εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Nissan και θα λανσαριστεί το 2014, με το κόστος του να είναι στα 5.000 ευρώ, ενώ το δεύτερο θα είναι ακόμα φθηνότερο, με τιμή περίπου 3.000 ευρώ.

Και τα δύο θα κατασκευαστούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ινδία, με το μικρότερο να είναι ουσιαστικά ο αντίπαλος του Tata Nano, του φθηνότερου έως τώρα αυτοκίνητου στον κόσμο.

Αρχικά θα πωλούνται σε επιλεγμένες αγορές, όπως αυτή της Ασίας. Η Renault δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε επίσημη ανακοίνωση, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Πηγή: zougla.gr
Αναρτήθηκε απο : Χρήστος (Μήλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.