Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κυνηγούσαν μετανάστες σε προαύλιο σχολείου!

Πεδίο αστυνομικής επιχείρησης έγινε το προαύλιο ενός σχολείου στην Κέρκυρα.

Όπως κατήγγειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Κέρκυρας, η αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει σε επιχείρηση σύλληψης μεταναστών την ώρα λειτουργίας του σχολείου, χωρίς πρώτα να φροντίσει να λάβει μέτρα προστασίας των μαθητών ή να εκκενώσει το σχολείο.

Αποτέλεσμα, ήταν αστυνομικοί να καταδιώκουν τους μετανάστες μέσα στο σχολικό συγκρότημα με τους μαθητές και τους καθηγητές παρόντες, ενώ ένας εκ των μεταναστών που διέμεναν στον χώρο συνελήφθη στην ταράτσα του σχολικού κτηρίου!

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου, Δώρα Βρυώνη, μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας δήλωσε ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες παιδιών που μετέφεραν στους γονείς τους, αστυνομικοί προχώρησαν σε βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε έναν τουλάχιστον από τους μετανάστες, κάτι που πάντως η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σχετικά με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου στην Κέρκυρα, η οποία αναφέρεται σε «βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος αλλοδαπών στον χώρο του σχολείου», ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

• αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, πραγματοποίησαν επιχείρηση για την απομάκρυνση μη νόμιμων μεταναστών από ακατοίκητο κτήριο δίπλα σε σχολικό συγκρότημα στην Κέρκυρα, στο οποίο διέμεναν παράνομα

• κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν στον χώρο του κτηρίου τρεις (3) μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι Αλγερίας, Συρίας και Λιβύης (ηλικίας 37, 19 και 29 ετών)

• επίσης, συνελήφθη στην ταράτσα του σχολικού συγκροτήματος ένας 19χρονος υπήκοος Συρίας, ύστερα από συνεννόηση με τη Διεύθυνση του σχολείου

• κατά τη διάρκεια της σύλληψης των αλλοδαπών δεν ασκήθηκε σωματική βία σε βάρος τους και τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ κρατούνται προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης

• από την πλευρά των συλληφθέντων αλλοδαπών, ουδεμία καταγγελία έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα, για βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος τους.

Πηγή: corfupress.gr
Αναρτήθηκε απο : Χρήστος (Μήλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.