Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Περνάμε στη χειρότερη μορφή λογοκρισίας.


Στην Ελληνική νομοθεσία αναμένεται να υπάγονται από τις επόμενες μέρες τα Ελληνικά blogs της Google που φιλοξενούνται στη πλατφόρμα του blogger και έχουν κατάληξη blogspot.com.
Τι σημαίνει πως τα Ελληνικά blogs της Google, θα υπάγονται στην Ελληνική νομοθεσία;
Σημαίνει πως πλέον θα μπορεί να γίνεται άρση του απορρήτου ακόμη και για πλημμεληματικου τύπου πράξεις, όπως για παράδειγμα η συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν γινόταν, επειδή τα blogs σε blogspot.com είχαν κατάληξη .com και υπάγονταν στην Αμερικανική νομοθεσία, η όποια δεν προβλέπει άρση του απορρήτου για τέτοιους λόγους, αλλά μόνο για κακουργήματα.
Όπως καταλαβαίνεται η παραπάνω τροποποίηση που έκανε η Google στα blog της, ουσιαστικά οδηγεί σε αυτολογοκρισία τους bloggers, καθώς πλέον, όχι μόνο δεν θα μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, αλλά θα μας κάνει να αναγκαζόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι που κάποιος προσβάλλεται...να τρέχουμε στα δικαστήρια, ενώ παράλληλα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα μας κτυπάει συχνά την πόρτα.
Όπως καταλαβαίνετε τα blogs σε blogspot, περνάνε στη χειρότερη μορφή λογοκρισίας τους, αυτή η όποια θα γίνεται με τα προσχήματα των νόμων και της ασφάλειας και προστασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Έτσι λοιπόν, αν πεις από εδω και πέρα, πως οι Έλληνες πολιτικοί είναι λαμόγια αν θέλουν άνετα θα μπορούν να σου κάνουν μήνυση και να σε τρέχουν στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση.
Πηγή preza
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.