Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Ολυμπιονίκης πουλά το μετάλλιό της για να βοηθήσει μια 5χρονη

Αυτό σημαίνει ανθρωπιά...

Ολυμπιονίκης πουλά το μετάλλιό της για να βοηθήσει μια 5χρονη

Παρόλο που έδωσε αγώνα και κόπιασε για να πάρει το μετάλλιο, το πουλά για να βοηθήσει μια άρρωστη 5χρονη.

Η Πολωνή αθλήτρια Σοφία Νοτσέτι-Κλεπάτσκα είχε υποσχεθεί πριν από τους Ολυμπιακούς ότι αν κέρδιζε μετάλλιο, θα το έβγαζε σε πλειστηριασμό και τα χρήματα που θα συγκέντρωνε, θα τα έδινε για τη θεραπεία της άτυχης 5χρονης, που ζει στο διπλανό σπίτι από το δικό της και πάσχει από κυστική ίνωση. Έτσι και έκανε και βγάζει το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε σε δημοπρασία.

Το 5χρονο κορίτσι έχει ήδη υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις και η μητέρα της δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στα έξοδα των φαρμάκων...
Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.