Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας


Του Παναγιώτη Στάθη

Χάπια φέρεται να πήρε το βράδυ της Κυριακής, η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο κρατουμένων και μετά στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή στις 19.30 όταν η κ. Σταμάτη ειδοποίησε τον δεσμοφύλακα πώς πήρε 5 αγχολυτικά χάπια και η εικόνα της ήταν υποτονική.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο κρατουμένων όπου ενημέρωσε τους γιατρούς πως πήρε τα συγκεκριμένα χάπια. Εκεί αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Θριάσειο νοσοκομείο. Πληροφορίες από ιατρικές πηγές αναφέρουν πως, όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου, η κ. Σταμάτη αρνήθηκε.

Η έξοδός της από το νοσοκομείο και η επιστροφή της στις φυλακές θα αποφασιστεί από τους γιατρούς ανάλογα με την πορεία της υγείας της, αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει αύριο Τρίτη.

Πηγή: www.capital.grΑναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.