Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

ΒΟΜΒΑ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛ ICE


Κύπρια φοιτήτρια εξωτερικού, ύστερα από μεγάλη κατανάλωση του νέου επικίνδυνου ναρκωτικού Κρύσταλ Ice ζει πλέον τον απόλυτο τρόμο ενώ η οικογένεια της ζει τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής τους. Η νεαρή φοιτήτρια η οποία ζει στο εξωτερικό, μη αντέχοντας τους τραγικούς εφιάλτες και την... μερική σχιζοφρένεια που προκαλεί το συγκεκριμένο ναρκωτικό βρήκε την δύναμη και ενημέρωσε τους γονείς της προκειμένου να... απεγκλωβιστεί από το απρόσμενο δράμα που βιώνει.


Οι γονείς της σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες όχι μόνο άκουσαν με μεγάλη δύναμη τα λόγια της κόρης τους αευσλλά έσπαν στο εξωτερικό προκειμένου να την φέρουν πίσω στην Κύπρο. Αμέσως, οι τρεις τους ζήτησαν την βοήθεια ειδικού με σκοπό να βρουν άμεσα μία λύση αφού το χαρακτηριστικό του εν λόγω ναρκωτικού είναι η μερική σχιζοφρένεια και οι αληθινοί "εφιάλτες" μετά την χρήση του ναρκωτικού αυτού. Σημαντικό είναι πως οι γιατροί συνέστησαν να είναι για το επόμενο διάστημα πολύ κοντά στην κόρη τους και να μην την αφήσουν λεπτό από τα μάτια τους.... Κάτι που πρέπει να κάνουν πάντα οι γονείς σε τέτοιες περιπτώσεις.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.