Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Θέση προσωπική και συνάμα ονειροπόλα προτρεπτική:Κατάπτυστοι, προδότες κυβερνώντες, λόγω ανεξέλεγκτης και διαρκούς ρεμούλας στα δημόσια έσοδα, καλείτε εμάς τους πολίτες να επωμιστούμε τα έξοδα για το φαγοπότι σας που ακόμα συνεχίζεται!
Στο τραπέζι δεν μας καλέσατε αλλά προθύμως μας υποχρεώνετε να πληρώσουμε το λογαριασμό! Μαζί δεν τα φάγαμε άθλιε ιπποπόταμε, και υδρογονάνθρακες υπάρχουν κρετίνε αυλοκόλακα. Επίσης δεν ανέχομαι το ψέμα σου μεμψίμοιρε πρωθυπουργέ, υπέρβαρε σφουγγοκωλάριε και ταξιδεμένε στη λήθη αριστερέ!
Δεν τιμήσατε ούτε τους όρκους σας ούτε την όποια εμπιστοσύνη σας έδειξε ο λαός. Επεσήμανα πολλές φορές πως δεν πάει άλλο! Και ξέρετε γιατί; Για τον απλούστατο για εμάς, αλλά προφανώς ασύλληπτο για τον περιορισμένης αντίληψης εγκέφαλο σας, λόγο πως θα έρθει η στιγμή που δεν θα θέλω πια να συμμετέχω στη μηχανή παραγωγής χρημάτων σας, μιας και δεν θα αμείβομαι!
Το απαύγασμα της φαντασίας των καλοπληρωμένων ένθεν κακείθεν συμβουλατόρων σας ήρθε να πληρωθεί. Φτάσαμε ευτυχώς στο σημείο που εμείς οι πολίτες δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε! Απολύτως τίποτα! Θεωρώ λοιπόν πως με το να εξακολουθώ να εργάζομαι γίνομαι πλέον ενεργά συνένοχος στην απαλλοτρίωση της πατρίδας μου.
Κάθε μου πράξη που συντηρεί το βδέλυγμα που εσείς ονομάζετε «κυβέρνηση» κατακερματίζει την πατρίδα μου και την υπόσταση μου! Πράττω ευλόγως το προφανές!
Στάση πληρωμών στο αδηφάγο κράτος! Στην εφορία που σκοπό έχει να μας αφαιμάξει για να δωρίσετε έσοδα στους τοκογλύφους εταίρους της Ε.Ε. Στις Δ.Ε.Κ.Ο. που τα κοινωνικά αγαθά μετατρέπονται σε είδος πολυτελείας. Στάση συμμετοχής στην οποιαδήποτε παραγωγική διαδικασία! Στάση πληρωμής προς τους φίλους και συνδαιτυμόνες σας τραπεζίτες, και με την αρωγή της δικαιοσύνης μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των συμβάσεων των δανείων που στραγγαλίζουν τους συμπολίτες μου είναι παράνομα. Το ξέρετε και το αποκρύπτετε τεχνηέντως επιτρέποντας τη δολοφονία συμπολιτών μας λόγω χρεών!
Αυτοκτονία την βαφτίζουν τα καλοπληρωμένα σας κανάλια αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι στυγνή δολοφονία! Θα ήθελα να έχω την πολυτέλεια χρόνου να κάνω αυτήν την κίνηση εθελοντική και στο μέτρο που ο καθένας θα μπορούσε να συμμετέχει, αλλά μάταια! Δεν έχουμε πια άλλο χρόνο. Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει τα κυβερνητικά επιτελεία συσκέπτονται και μεθοδεύουν τρόπους για την εξόντωση μας. Το μόνο που γνωρίζει αύξηση στις μέρες μας είναι η ανεργία, η θλίψη και η απόγνωση. Και το θλιβερό είναι πως η τριανδρία των προδοτών διασκεδάζει με τις θυσίες μας. Συντρώγουν στο ίδιο τραπέζι με εδέσματα τις ζωές, τα όνειρα, τις ελπίδες μας και το μέλλον των παιδιών μας! Φτάνει πια!
Με 1.500.000 ανέργους στα Τάρταρα που εσείς και μόνον εσείς τους ρίξατε και προσπαθείτε να τους γεμίσετε και ενοχές, με τον υπόλοιπο πληθυσμό πλην υμών να αιμορραγεί μέρα τη μέρα, το τελευταίο που θέλουμε να ακούμε είναι οι καθημερινές σας εξαγγελίες για περαιτέρω μειώσεις και περικοπές παντού!
Μόνο στα μακριά χέρια τα δικά σας και των υμετέρων που εξακολουθούν να βουτάνε από τον κρατικό κορβανά δεν κάνετε περικοπές!
Μόνο το μέγεθος της βλακείας σας δεν περικόπτετε καθώς και της δουλοπρέπειας έναντι όλων τω εταίρων σας. Εμφανίζεστε άλλη μια φορά πρόθυμοι να θυσιάσετε Έλληνες προ του βωμού της εξουσίας σας! Όλα για την καρέκλα!
Και φυσικά δεν μπαίνουμε στον κόπο να ζητήσουμε τίποτα γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως αν όντως θέλατε να σώσετε την Ελλάδα θα το είχατε κάνει. Μέσο για να φτάσουν τα γραφόμενα μου στους συμπολίτες μου δεν έχω άλλο παρά τη φωνή μου και το διαδίκτυο και αυτά σκοπεύω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο! Θα στείλω μηνύματα προς όποια πρόθυμα ώτα, προς κάθε αηδιασμένο από τις προδοσίες σας, προς όποιον ακόμα είναι πρόθυμος να σας πολεμήσει. Εγώ ξέρω πως είμαστε ακόμα αρκετοί εκεί έξω!
Εκεί που δεν μπορείτε να ελέγξετε και να φιμώσετε! Προτρέπω λοιπόν όλους όσους αισθάνονται τη μαύρη σκιά του αύριο να τους κυκλώνει, που καρδιοχτυπούν για τον επιούσιο, που κλαίνε γιατί τα παιδιά τους έχουν μεταμορφωθεί σε δυνάμει ανεπάγγελτους επαίτες που βλέπουν για μια ακόμη φορά να τους εμπαίζουν και να βιάζουν τη ζωή τους, που δεν αντέχουν άλλο να ζουν τη διαγραφή των ονείρων τους να επαναστατήσουν μέσα από τα σπίτια τους! Για όσο τα έχουν ακόμα. Να σταματήσουν να εργάζονται όσοι ακόμα το κάνουν. Δεν θέλουμε να εργαζόμαστε για 250-300 ή 500 Ευρώ. Δεν αξίζει τον κόπο. Να γονατίσει το αδηφάγο εισπρακτικό τέρας που ουδείς αναγνωρίζει πλέον ως κράτος. Χωρίς να ξέρετε ποιοι είμαστε. Φτάνει που εμείς σας γνωρίζουμε. Αν δε φτιάξετε τη χώρα μας εμείς δεν θα ξαναγυρίσουμε τους μοχλούς.
Εσείς είστε αυτοί που μας χρειάζεστε. Εμείς όχι. Ελπίζω λοιπόν ανώνυμα και μυστικά όπως οι μηχανορραφίες σας να εξαπλωθεί ένα κίνημα απραξίας!
Ναι ένα άδολο, ακομμάτιστο, άγνωστο ως τώρα κίνημα που με αυτόν τον απλό και ανεξέλεγκτο τρόπο θα σταματήσει την μηχανή σας!
Τα γρανάζια επαναστατούν!
Διαδώστε το!
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ!
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ!ΟΥΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ!
Αναρτήθηκε από Μαρία (Αυλίδα Μαύρη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.