Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν επέτρεψε την είσοδο του Γ.Νταλάρα στην Τουρκία το τουρκικό ΥΠΕΞ


Δύο συναυλίες, σε Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη, επρόκειτο να δώσει στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Τούρκο συνάδελφό του, Ζουλφί Λιβανελί, με στόχο την ενίσχυση της τουρκικής υποψηφιότητας για τους Special Olympics το 2023.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αιφνιδιαστικά χτες οι δύο καλλιτέχνες ανακοίνωσαν πως οι συναυλίες με τίτλο «Ege’ ye serenade» αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, αν και είχαν ήδη κυκλοφορήσει οι αφίσες.

Φήμες που κυκλοφορούν στα παρασκήνια αναφέρουν ότι ο πραγματικός λόγος της αναβολής είναι πως το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έδωσε βίζα στον Έλληνα ερμηνευτή, λόγω παλαιότερων δηλώσεων που είχε κάνει κατά της Τουρκίας.

Πηγή defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.