Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει σύντομα στην πίστα!

Η ταλαντούχα Πέγκυ Ζήνα έκανε ένα διάλειμμα από το τραγούδι μιας και φέτος έφερε στο κόσμο την κορούλα της, αλλά επανέρχεται με πολύ όρεξη σύντομα για να γεμίσει μουσικά τα βράδια μας.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο queen.gr και στο Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκαλύπτει πως θα επιστρέψει γύρω τα τέλη του Μάρτη και συμπληρώνει: «Μετά τον Μητροπάνο είχα αποφασίσει να μην δουλέψω. Είχα κλείσει ένα κύκλο στην καριέρα μου και ήμουν γεμάτη και αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα. Και η Ηλέκτρα να μην συνέβαινε, είχα ανάγκη να καθίσω ένα χρόνο. Δουλεύω συνεχώς τα τελευταία 16 χρόνια και δεν είχα την πολυτέλεια να κάτσω μια σεζόν, να ηρεμήσω, να σκεφτώ, να δω άλλα προγράμματα συναδέλφων και το έκανα και συνδυάστηκε και ωραία με την εγκυμοσύνη».

Ενώ για την οικονομική κρίση που είναι εμφανής και στο επάγγελμα των τραγουδιστών αναφέρει: «Πιστεύω ότι όποιος κάνει τίμια τη δουλειά του -όποια και αν είναι αυτή- όποιος ρίχνει νερό στο κρασί του, προσαρμόζεται, μειώνει τις απαιτήσεις του χωρίς να ζημιώνεται η ποιότητα θα την βρει την άκρη έστω και με λιγότερα. Η δική μας βέβαια η δουλειά βιώνει μεγαλύτερη κρίση, γιατί η νυχτερινή διασκέδαση είναι πολυτέλεια. Κάποιος προτιμά να ψωνίσει τα τρόφιμά του από το να βγει έξω. Από την άλλη υπάρχει και η άποψη ότι αφού κανείς δεν σώζεται, τουλάχιστον με τη διασκέδαση κάνουμε και ψυχοθεραπεία».


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.