Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλουν τον George Papandreou ομιλητή και στην Νορβηγία!


Προφανώς οι νεοταξίτες θέλουν να μας τρελάνουν και να μας δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα!

Έτσι, μετά τα μαθήματα που πρόκειται να παραδώσει στο Χάρβαρντ, οι απανταχού ‘μαθητές’ του θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν και στη Νορβηγία.

Πρόκειται για τη Διάσκεψη Οικονομικού Απορρήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέργκεν της Νορβηγίας 20-22 Νοεμβρίου.

Ο κ.Γιώργος Παπανδρέου, ως πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος, μαζί με άλλους ευρωπαίους πολιτικούς, θα παραβρεθεί στη Διάσκεψη κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας και θα μιλήσει στο κοινό για μία ολόκληρη ώρα.

Το θέμα που θα αναπτύξει είναι «Η οικονομική κρίση και οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας».

Το πλέον κατάλληλο άτομο για να μιλάει για όλα αυτά.

Πηγή defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.