Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Νέοι κατηγορούμενοι και νέες εταιρείες στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου


Νέα πρόσωπα, αλλά και εταιρείες μέσω των οποίων διακινήθηκαν τουλάχιστον 8,7 εκατ. δολάρια εντόπισε ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα οι δικαστικές αρχές έχουν θέσει ως στόχο μέχρι να τελειώσει ο Οκτώβρης ο φάκελος να έχει κλείσει και οι κατηγορούμενοι να έχουν παραπεμφθεί.

Από τα στοιχεία που έχουν φτάσει στην Ευελπίδων προκύπτουν δέκα νέες εταιρείες ,μέσω των οποίων διακινήθηκε μέρος της μίζας από εξοπλιστικά προγράμματα .

Οι εταιρείες αυτές, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, χρησιμοποιήθηκαν ως οχήματα για την απόκρυψη τουλάχιστον 8,7 εκατ. δολαρίων ,ποσού προερχόμενου από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στην Ελβετία, ο εκπρόσωπος της Ντρουίιλαν στην Ελλάδα ,Βλάσης Καμπούρογλου, ο οποίος ελέγχεται ποινικά στην υπό των TOR -Μ1.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών προέκυψε ότι τα επίμαχα εμβάσματα πήγαν αρχικά σε εννέα εταιρείες και από εκεί κατέληξαν στην Ιταλική εταιρεία με την επωνυμία , S.D.G S.r.I, που ασχολείτο με επενδύσεις στον χώρο των ακινήτων και εμφανιζόταν ως νόμιμος εκπρόσωπος της ο ήδη προφυλακισμένος επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

Παρόλα αυτά οι δικαστικές αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πίσω από αυτές τις εταιρείας βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Δεν είναι τυχαίο, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από την πλευρά των εισαγγελέων ότι «βεβαιώσεις για την εν λόγω εταιρεία κατασχέθηκαν στο γραφείο το πρώην Υπουργού» .Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια έγγραφα κατασχέθηκαν και στο σπίτι του Σαχπατζίδη.

Το γεγονός αυτό δεν περνά απαρατήρητο από την ανάκριση , όπως και το γεγονός ότι ίχνη μίζας φέρονται να έχουν εντοπιστεί και το 2008. Στην ίδια Ιταλική εταιρεία καταλήγουν και δύο εμβάσματα από την πρώην σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν , η οποία μέχρι τώρα έχει μείνει στο απυρόβλητο της ανάκρισης .Με βάση αυτά τα δεδομένα η υπόθεση πλέον μπαίνει στην τελική της ευθεία ,και ο ανακριτής ετοιμάζεται να καλέσει νέους κατηγορούμενους ,αλλά και σε συμπληρωματική απολογία τους ήδη προφυλακισμένους.

Πηγή newsbomb.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.