Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή βόμβα στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι - Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι λίγο πριν τις 15:00 στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι, όταν έφθασε στην πρεσβεία μία ύποπτη επιστολή, την οποία παρέλαβε η γραμματέας του πρέσβη.

Το γεγονός ότι η επιστολή δεν είχε όνομα αποστολέα, υποψίασε την υπάλληλο και εκείνη με τη σειρά της κάλεσε τις γαλλικές αστυνομικές αρχές. Άμεσα έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις και εκκένωσαν ολόκληρο το κτίριο της ελληνικής πρεσβείας.

Τελικά, οι αρχές προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη και προέκυψε ότι στην επιστολή υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Το NewsIt επικοινώνησε με την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι όπου επιβεβαίωσαν το γεγονός και ανέφεραν ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα λόγω της παρατηρητικότητας της γραμματέας του πρέσβη.

Πληροφορίες του NewsIt επίσης αναφέρουν από γάλλους δημοσιογράφους πως αυτή η βόμβα παραπέμπει σε γνωστή ιταλική οργάνωση αναρχικών.

Η ίδια οργάνωση θεωρείται ότι είχε αποστείλει πριν λίγες ημέρες επιστολή βόμβα στο γραφείο του προέδρου της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν.

Ανακοίνωση υπουργείου Εξωτερικών

Σήμερα το πρωί παρεδόθη στην ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι επιστολή με παραλήπτη τον Πρέσβη της Ελλάδος στη Γαλλία, χωρίς ένδειξη αποστολέα αλλά με ένδειξη ότι προέρχεται από την Ιταλία.

Το δέμα αξιολογήθηκε ως ύποπτο και η Πρεσβεία ειδοποίησε την αρμόδια υπηρεσία της Γαλλικής Αστυνομίας η οποία επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό περιορισμένης ισχύος και προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη. Το προσωπικό της Πρεσβείας είναι ασφαλές και οι εγκαταστάσεις της Πρεσβείας δεν υπέστησαν ζημιές.
newsit.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.