Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Υποχωρεί το έδαφος στον θεσσαλικό κάμπο


Τον κώδωνα του κινδύνου για την υποχώρηση του εδάφους που παρατηρείται στη λεκάνη της Δυτικής Θεσσαλίας κρούουν οι επιστήμονες. Στα Φάρσαλα, στον Σταυρό, στον Άγιο Γεώργιο και στο Κατωχώρι έχουν σχηματιστεί ρωγμές μεγάλου μήκους επί του οδοστρώματος, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και σε κατοικίες.

Οι εδαφικές υποχωρήσεις οφείλονται στην υπεράντληση των υπόγειων υδροφόρων της περιοχής και οι ειδικοί τονίζουν την ανάγκη λήψης μέτρων για την αναχαίτιση του προβλήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, αναμένεται δραματική επιδείνωση της κατάστασης με την πάροδο του χρόνου. Αλλωστε, όπως εξηγούν, πρόκειται για ένα σιωπηλό καταστροφικό φαινόμενο, που μπορεί να εξελίσσεται σε 20 ή 30 χρόνια, πλήττει όμως μεγάλες γεωγραφικές εκτάσεις.


Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος
Πηγή: ethnos.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.