Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Κλειστά τα φαρμακεία τη Δευτέρα


Κλειστά θα παραμείνουν την ερχόμενη Δευτέρα τα φαρμακεία του λεκανοπεδίου λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας που προκήρυξαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Αθήνας και του Πειραιά.

Οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας μεταξύ άλλων για το νέο ωράριο λειτουργίας και τη μείωση του ποσοστού κέρδους τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Αττικής γίνεται λόγος για πρωτοφανή επίθεση της κυβέρνησης κατά του κλάδου που θα έχει ως συνέπεια την κατάλυση της περίθαλψης του ελληνικού λαού.

Οι φαρμακοποιοί αναφέρουν ότι παρατηρούνται ελλείψεις φαρμάκων εξαιτίας της πολιτικής του Α. Λοβέρδου (εννοώντας τις μειώσεις των τιμών στα φάρμακα που έχουν ως αποτέλεσμα τις παράλληλες εξαγωγές) και επισημαίνουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης οδηγούν τα φαρμακεία στο "χείλος της καταστροφής".

Πηγή : CapitalHealth.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.