Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Video: Ο Καμίνης ομολογεί πως έδιωξε τους άστεγους γιατί ανέβηκε η θερμοκρασία


Ο Δήμαρχος Αθήνας ειλικρινά δεν πρέπει να έχει συναίσθηση της κοινωνικής κατάστασης… Ακόμα συνεχίζει να υπερασπίζεται την απόφαση του να διώξει τους αστέγους από το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ μέσα στο ψύχος.

Σε σημερινή συνέντευξη του μάλιστα τόνισε πως ο χώρος φιλοξενίας έκλεισε επειδή η θερμοκρασία ήταν 16 βαθμοί Κελσίου! Δηλαδή επειδή ανέβηκε η θερμοκρασία, οι άστεγοι δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν από την κακοκαιρία… Τόνισε μάλιστα πως οι χώροι φιλοξενίας θα ανοίγουν όταν το θερμόμετρο θα πέφτει κάτω από 4 βαθμούς Κελσίου.

Δεν πάμε καλά γενικώς τελικά… Οι πολιτικοί μας έχουν χάσει τη μπάλα και η τοπική αυτοδιοίκηση διώχνει απόρους…

Δείτε τη συνέντευξη του και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για την «τεράστια» πολιτική προσωπικότητα που έχει αναλάβει τις τύχες της Αθήνας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.