Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Αφήστε τον Τζήμερο να καεί στην κόλαση…


Η Bild αναδημοσιεύει επιστολή που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 2011 ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θ. Τζήμερος στην καγκελάριο Μέρκελ, με την οποία την καλεί να "αφήσει την Ελλάδα να καεί στη κόλαση" και "να μη στείλει ούτε ένα ευρώ γιατί θα της το κλέψουν, εάν πρώτα δεν υποχρεώσει τη χώρα να αλλάξει".

Το δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Κανένας μέχρι στιγμής δεν έκανε καλύτερο απολογισμό για τη χώρα του στην Ελλάδα!»

Ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» (που στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στο 3-4%) σε επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει «Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση»

Στην επιστολή που απέστειλε ο Τζήμερος πριν από μερικούς μήνες αναφέρεται στη συνέχεια: «Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να βοηθήσετε την Ελλάδα να βγει από την κρίση, αλλά όπως διαπιστώνει κανεις κάθε μέρα, οι προσπάθειές σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα εφόσον δεν αντιμετωπίζονται οι αιτίες: η διαφθορά, η κατασπατάληση και ένα κράτος εχθρικό προς την οικονομική δραστηριότητα. Στη σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας τομέας που θα θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα».

Για αυτό το λόγο ο Τζήμερος κάνει έκκληση στην καγκελάριο: «Αναγκάστε τους πολιτικούς να αλλάξουν επιτέλους κάτι. Ειδάλλως μην τους δίνετε ούτε ένα ευρώ πια – θα σας το κλέψουν».

Εμείς προτείνουμε κάτι άλλο: Να αφήσουμε τον Τζήμερο να κάει στην δική του κόλαση. Εκεί που καίγονται αιωνίως οι Εφιάλτες της πατρίδας...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.