Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η « Φασιστική» Lagarde, απέναντι στους Έλληνες


Δέκα ημέρες οι Έλληνες από το εσωτερικό της χώρας και Έλληνες της ομογένειας σχολιάζουν την Lagarde στο FB.
Οι διαχειριστές της σελίδας της έχουν αποκλείσει εκατοντάδες ανθρώπους ώστε να μην μπορούν να γράψουν σχόλια, έχουν διαγράψει δεκάδες χιλιάδες σχολίων και όσες οχλήσεις κι αν έγιναν απάντηση δεν έχει δοθεί. Βλέπετε, φοβάται και ενοχλείται όταν υπάρχουν σοβαρές απόψεις και επιχειρήματα.
Μερικά τσιράκια της, που δουλεύουν βάρδιες χλευάζουν και προσβάλλουν την Ελλάδα με τα χειρότερα λόγια. Λένε ότι θα διαμελίσουν την Ελλάδα, Σκοπιανοί μπαίνουν και λένε ότι η Μακεδονία δεν ήταν ποτέ Ελληνική και θα την πάρουν πίσω. Άλλοι λένε ότι είμαστε ο πιο άθλιος λαός, ζητιάνοι, τεμπέληδες και άχρηστοι και ότι μόλις πτωχεύσουμε θα έρθουν να μας πάρουν τα πάντα για μια μπουκιά ψωμί. Κάποιος άλλος λέει ότι όλες οι Ελληνίδες θα γίνουν πόρνες για να έρχονται αυτοί να τις @@@ με 5 ευρώ.
Όλα αυτά τα σιχαμερά σχόλια μένουν ενώ των Ελλήνων σβήνονται.
Ένας τρόπος υπάρχει: Όλοι μαζί να δράσουμε συντονισμένα.
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.