Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Θρασύτατοι Γερμανοί τουρίστες στην Κρήτη: "Δεν πληρώνουμε επειδή μας χρωστάτε"!


Ένα προκλητικό περιστατικό από Γερμανούς τουρίστες σημειώθηκε στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν -και δικαιολογημένα- κάτοικοι του νησιού.

Μία παρέα Γερμανών, η οποία βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ δεν δέχτηκε να πληρώσει τον λογαριασμό. Οι ίδιοι υποστήριξαν πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

Το γεγονός προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, την οργή όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπαρ. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν! Σύμφωνα με το flashnews.gr, ακολούθησε σύρραξη, με τους Γερμανούς τουρίστες να εγκαταλείπουν το σημείο δαρμένοι!

Μπορεί τελικά να μην πλήρωσαν τον λογαριασμό, ωστόσο πλήρωσαν ακριβά την προκλητική στάση τους...

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.