Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Όλες οι πληροφορίες για τη νεα κυβέρνηση - Μεϊμαράκης για Πρόεδρος της Βουλής, Ράπανος για υπ.Οικονομικών


- ΤΩΡΑ: Συνάντηση του πρωθυπουργού με Βενιζέλο, Κουβέλη Ζαννιά και Ράπανο
- Και ο Βασίλης Ράπανος στο Eurogroup ακόμα και αν δεν έχει ορκιστεί
- Τα πιο κρίσιμα υπουργεία "έχουν κλειδώσει"
- Εθνικής Αμυνας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
- Παιδείας ο Κων/νος Αρβανιτόπουλος
- Ανάπτυξης ο Γιάννης Στουρνάρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των προέδρων του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με τον απερχόμενο υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά και τον, κατά πληροφορίες, προοριζόμενο για το ίδιο αξίωμα στη νέα κυβέρνηση, Βασίλη Ράπανο, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Eurogroup.


Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης ο νυν υπουργός κ. Ζανιάς, ο οποίος θα παραμείνει από άλλη θέση στο οικονομικό επιτελείο. Ατύπως, όμως, θα συνοδεύεται από τον καθηγητή και ως τώρα πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κ. Ράπανο, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα έχει υπουργικό χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση.

Στην προσεχή σύνοδο κορυφής της ΕΕ, την επόμενη εβδομάδα, εκτός από τον κ. Σαμαρά, θα μεταβούν στις Βρυξέλλες και οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης, προκειμένου να ενισχύσουν με δικές τους επαφές με τα συγγενικά τους κόμματα την προσπάθεια διαπραγμάτευσης της χώρας.

Οι πληροφορίες της τελευταίας ώρας δείχνουν ότι κάποια ονόματα έχουν “κλειδώσει” και κάποια άλλα ακούγονται μόνο για να “καούν”. κυβέρνηση μετά και την στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα έχει περισσότερο την σφραγίδα Σαμαρά. Ισχύει κατ' αρχήν αυτό που λένε όλοι από χθες, για ολιγομελές σχήμα.
Στο κρισιμότατο υπουργείο Οικονομικών θεωρείται σίγουρο το όνομα του κ. Ράπανου, ενώ για τη θέση του υφυπουργού ακούγονται τα ονόματα του νυν υπηρεσιακού υπουργού, κ.Ζαννιά και το όνομα του κ. Μουρμούρα.

Τα ονόματα που έχουν κλειδώσει είναι:

Βαγγέλης Μεϊμαράκης Πρόεδρος της Βουλής
Δημήτρης Αβραμόπουλος Υπουργειο Αμυνας
Πάνος Παναγιωτόπουλος Υπουργείο Εξωτερικών
Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος Υπουργός Παιδείας
Κώστας Τζαβάρας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με υφυπουργό τον Λευτέρη Οικονόμου
Γιάννης Στουρνάρας Υπουργός Ανάπτυξης
Κωστής Χατζηδάκης Υπουργός Υποδομών
Τάσος Γιαννίτσης Υπουργός Διοικητικής Μετταρύθμισης
Όλγα Κεφαλογιάννη Υπουργός Τουρισμού
Αλέξανδρος Τουρκολιάς Υπουργός Ναυτιλίας

Τέλος, ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι πιθανό να τοποθετηθεί υπουργός Επικρατείας.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Σαμαρά.

Στο υπουργείο Εργασίας αναμένεται να παραμείνει ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ενώ δεν αποκλείεται στο υπουργείο Εσωτερικών να μείνει στη θέση του ο συνταγματολόγος Αντώνης Μανιτάκης, και οι δύο επιλογές του κ. Κουβέλη.

Πηγή newsit.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.