Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

6 αστυνομικούς "θέρισαν" οι γύφτοι με καραμπίνες!


Έξι (αρχικά ήταν πέντε) σοβαρά τραυματίες αστυνομικοί από πυροβόλα όπλα είναι μέχρι στιγμής ο αιματηρός απολογισμός μάχης μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και αθιγγάνων (!) στην λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια! Οι έξι αστυνομικοί έχουν κτυπηθεί από καραμπίνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.00 όταν τσιγγάνοι επιτέθηκαν με πέτρες σε διερχόμενο αστικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Στη περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.

Παράλληλα οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έκαναν πλιάτσικο σε τουλάχιστον δυο μαγαζιά. Αστυνομικοί που πήγαν να αποκαταστήσουν την τάξη, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών με αποτέλεσμα πέντε από αυτούς αιμόφυρτοι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια οι αθίγγανοι και αφού έριξαν μερικές ριπές κατά του αστυνομικού τμήματος, κατέφυγαν σε καταυλισμό της περιοχής ενώ στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.