Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μόνο...αυτός! Νίκησε τον Τζόκοβιτς και έγραψε ιστορία ο Ναδάλ



Ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε ένα ακόμη Ρολάν Γκαρός, έβαλε τέλος στο σερί του Νόβακ Τζόκοβιτς και έγινε ο πρώτος τενίστας που έφτασε τις 7 κατακτήσεις στο Γαλλικό όπεν.

Ο μεγάλος τελικός στο Παρίσι έγινε σε δύο δόσεις και αυτό βοήθησε τον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός την Κυριακή είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά, προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά ο Τζόκοβιτς ανέκαμψε και πήρε το τρίτο σετ με 6-2.

Στο 2-1 υπέρ του Νόλε, ο αγώνας διακόπηκε λόγω της καταιγίδας και συνεχίστηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι. Ο Ναδάλ έκανε άμεσα το μπρέικ, έφερε το σετ στα ίσα και οι δύο κορυφαίοι τενίστες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το 5-6 υπέρ του Ισπανού.

Νωρίτερα η βροχή λίγο έλειψε να... τινάξει και πάλι τον τελικό στον αέρα αλλά τελικά ο καιρός έκανε τη χάρη στους τενίστες και στον κόσμο.

Στο τελευταίο γκέιμ του αγώνα, ο Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς του, έκανε διπλό λάθος στον τελευταίο πόντο του ματς και ο Ναδάλ πανηγύρισε την 7η κατάκτηση στο Ρολάν Γκαρός, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος.

Τα σετ: 6-4, 6-3, 2-6, 7-5

Πηγή: www.newsit.gr

Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.