Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Θεσσαλονίκη: Κρουαζιερόπλοια και επιβατηγά «ανεβάζουν» το λιμάνιΠερισσότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις υποδέχεται φέτος το καλοκαίρι το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας έτσι στους εκδρομείς μεγαλύτερη γκάμα.... ελληνικών νησιών για να επισκεφθούν. Αυξημένα καταγράφονται και τα δρομολόγια ακτοπλοϊκών πλοίων από τη Θεσσαλονίκη για τους επόμενους μήνες, ενώ μόνο τον Ιούνιο, στο λιμάνι της πόλης πρόκειται να δέσουν τρία κρουαζιερόπλοια, αποβιβάζοντας στην πόλη 2500 τουρίστες. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, τα δρομολόγια ακτοπλοϊκών πλοίων από τη Θεσσαλονίκη θα είναι τους επόμενους μήνες πέντε την εβδομάδα, όταν την αντίστοιχη περίοδο του 2011 ήταν μόλις δύο.
Το καλοκαίρι του 2012 η Θεσσαλονίκη θα συνδεθεί ακτοπλοϊκά με τους εξής προορισμούς:
Ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» με προορισμό Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Πειραιά. Τα δρομολόγια ξεκινούν 30 Ιουνίου και ολοκληρώνονται 8 Σεπτεμβρίου. Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη θα είναι κάθε Δευτέρα στη 1 τα ξημερώματα και οι αφίξεις σε: Λήμνο (10 το πρωί), Μυτιλήνη (5 το απόγευμα), Χίο (10 παρά 10΄ το βράδυ) και στον Πειραιά (9 το πρωί της Τρίτης). Η επιστροφή προς Θεσσαλονίκη θα γίνεται κάθε Σάββατο από: Πειραιά (3 το μεσημέρι), Χίο (2.10 ξημερώματα Κυριακής), Μυτιλήνη (7 το πρωί της Κυριακής) και τη Λήμνο (2 το μεσημέρι της Κυριακής).
Τρία δρομολόγια την εβδομάδα θα εκτελούνται από το το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΑΛΚΥΟΝΗ» με προορισμό τις Σποράδες και το Βόλο. Τα δρομολόγια ξεκινούν 28 Ιουνίου και ολοκληρώνονται 3 Σεπτεμβρίου. Η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 10 το πρωί με προορισμό: Σκόπελο (άφιξη 3.30 το μεσημέρι), Σκιάθο (άφιξη 5 το απόγευμα) και το Βόλο (άφιξη 7.30 το απόγευμα). Η επιστροφή θα γίνεται Τρίτη και Πέμπτη, με αναχώρηση από: Βόλο στις 2.30 το μεσημέρι, Σκιάθο στις 5 το απόγευμα και από Σκόπελο στις 6.30 το απόγευμα, με άφιξη στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα, ενώ τις Κυριακές η αναχώρηση από Βόλο θα είναι μισή ώρα νωρίτερα (στις 2.00 το μεσημέρι) και αναλόγως μισή ώρα νωρίτερα θα είναι οι αναχωρήσεις από τους ενδιάμεσους προορισμούς με άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 11.30 το βράδυ.

Ένα δρομολόγιο την εβδομάδα για Λήμνο, Μυτιλήνη και Χίο, θα πραγματοποιεί το πλοίο «EUROPEAN EXPRESS». Το δρομολόγιο ξεκινά 29 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι 9 Σεπτεμβρίου. Η αναχώρηση θα γίνεται κάθε Κυριακή στις 1.30 τα ξημερώματα και οι αφίξεις στη Λήμνο (9.15 το πρωί), στη Μυτιλήνη (3.30 το μεσημέρι) και στη Χίο (9.30 το βράδυ). Η επιστροφή προς Θεσσαλονίκη θα γίνεται κάθε Παρασκευή από Χίο στις 5 το πρωί, από τη Μυτιλήνη στις 10 το πρωί και από τη Λήμνο στις 4.15 το απόγευμα.

Πηγή: www.agelioforos.gr

Αναρτήθηκε απο: Γιαννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.