Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Η Βουλγαρία δεν συμφωνεί σε όνομα των Σκοπίων που θα περιέχει μια γεωγραφική έννοια


Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Βούλγαροι!
Αν εμείς είμαστε διατεθειμένοι να παίζουμε με την εδαφική μας ακεραιότητα και την Ιστορία μας με σύνθετες "κατασκευές" οι γείτονές μας δεν είναι.
Οι Βούλγαροι ξέρουν ότι έχουν τη Μακεδονία του Πιρίν στην επικράτειά τους και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν παιχνιδάκια που θα τους ανάψουνε φωτιές.

«Η Βουλγαρία δεν συμφωνεί σε όνομα των Σκοπίων που θα περιέχει μια γεωγραφική έννοια»
Τα παραπάνω δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ. Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιλογές όπως «Βόρεια Μακεδονία» είναι τελείως απαράδεκτες, δεδομένου ότι γεωγραφικά τμήματα της χώρας μας εμπίπτουν στην ονομασία αυτήν.
Και αυτό αποτελεί προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις έναντι της Βουλγαρίας.
Εδώ στην Ελλάδα γατί δεν μας περναέι από το μυαλό το ίδιο σκεπτικό;
Έχει βραχυκυκλώσει ο εγκέφαλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.