Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Τέλος στην ταλαιπωρία για όσους βρεθούν στην Εγνατία οδό

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν χθες στην Εγνατία οδό και πιο συγκεκριμένα στην Κοζάνη, από τον κόμβο Κοίλων μέχρι τον κόμβο Καλαμιάς, αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από τις Αρχές κι έτσι η ταλαιπωρία που υπέστησαν χθες αρκετοί ταξιδιώτες, έλαβε τέλος.

Τέλος στην ταλαιπωρία για όσους βρεθούν στην Εγνατία οδό

Ο δρόμος είχε κλείσει από τη συνεχόμενη χιονόπτωση, αφού σε μερικά σημεία το χιόνι έφτανε τα δύο μέτρα! Όμως πλέον ο δρόμος έχει δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία και έτσι τα προβλήματα σταμάτησαν.

Κλειστή ωστόσο παραμένει μέχρι και τώρα η επαρχιακή οδός Καστοριάς - Φλώρινας μέσω Βιτσίου.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.