Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Γιούνκερ: Σε «σωστή κατεύθυνση» η Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κατάσταση στην Ελλάδα εξελίσσεται «προς τη σωστή κατεύθυνση», τονίζοντας ωστόσο πως δεν αναμένει να ληφθεί κάποια απόφαση για τη χώρα σήμερα.

Γιούνκερ: Σε «σωστή κατεύθυνση» η Ελλάδα

Κατά την προσέλευσή του στη συνεδρίαση του Eurogroup, ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι θα διεξαχθεί συζήτηση σχετικά με την 6η δόση, το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις απαντήσεις που θα δώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πάντως, τόνισε ότι υπάρχει χρόνος για τη λήψη της απόφασης, καθώς οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας επαρκούν έως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Σχετικά με τη συνάντησή του με τον κ. Βενιζέλος, πριν από το Εurogroup, ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι ζήτησε από τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να τον ενημερώσει για το πώς έχει επακριβώς η κατάσταση στην Ελλάδα με όλες τις λεπτομέρειές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.