Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μετάφραση: «Για τα πανηγύρια» οι Έλληνες πολιτικοί…


Ο ορισμός αυτού που αποκαλείται «μισές αλήθειες»!
Είναι μια από τις περιπτώσεις όπου παρά τα όσα έχει κανείς να καταλογίσει στους Γερμανούς, δύσκολα μπορείς να διαφωνήσεις με τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικών, Τόμας Στέφεν, αρμόδιο για ευρωπαϊκές υποθέσεις, ο οποίος δήλωσε ανοικτά ότι η «η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας πολλές φορές δεν βρίσκεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο»…
Σε δήλωσή του στο πρακτορείο Reuters, ο Στέφεν εκτιμά ακόμη ότι στην Ελλάδα έχει σημειωθεί «σοκαριστικά μικρή πρόοδος» από το 2010 ως τώρα: «Θα θέλαμε να ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί.

Οι ανακοινώσεις πλέον δεν αρκούν», είπε ο Γερμανός υφυπουργός. Αναφερόμενος στα χρήματα που πρέπει να δοθούν στις 20 Μαρτίου στην Ελλάδα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα χρήματα αυτά δεν θα καταβληθούν στην Ελλάδα, αλλά θα ενσωματωθούν στη συμμετοχή των ιδιωτών στο PSI
Από την άλλη βέβαια θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Γερμανό υφυπουργό πως κρίνει την ευρωπαϊκή ηγεσία και την ίδια την πρωθυπουργό του, την Άγκελα Μέρκελ.
Οι άχρηστοι, θα συμφωνήσουμε απολύτως μαζί του, Έλληνες πολιτικοί, υπήρξαν επί χρόνια εμπορικοί, για να το θέσουμε κόσμια, εταίροι τους.
Αμφότερες οι πλευρές κέρδιζαν πολλά και για αυτό η «έντιμη» Γερμανία έκανε τα στραβά μάτια έναντι των «πονηρών και άτιμων» Ελλήνων.
Αναλογιζόμενοι λοιπόν τα όσα η δική τους πλευρά έπραξε και ανοήτως εξακολουθεί να πράττει το «νέο Ράιχ»», θα απαντούσαμε απλά:
Η ελληνική πολιτική ηγεσία είναι απολύτως ευρωπαϊκού επιπέδου, καθώς είναι εξίσου ΑΧΡΗΣΤΗ και ανόητη με την ευρωπαϊκή, έστω και για διαφορετικούς λόγους.
Κι αν ισχύει ότι «κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει» (αφού την εξέλεξε), ισχύει το ίδιο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού ως συλλογική οντότητα οι ηγεσίες της Γηραιάς Ηπείρου έχουν αποδειχθεί πολύ κατώτερες του αναμενομένου, με τη Μέρκελ να σπεύδει για να βοηθήσει τον Σαρκοζί να επανεκλεγεί διότι διαφορετικά τα πράγματα είναι «σκούρα»…
Άντε να πείσεις μετά όσους βλέπουν την «μεγάλη εικόνα» της διεθνούς πολιτικής, ότι η Ευρώπη δεν έχει εισέλθει στην από γεωπολιτικής απόψεως «οδό της απωλείας»…
Πηγή www.defence-point.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.