Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Βενιζέλου-Γιούνκερ πριν το Eurogroup

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και οι προεκτάσεις τους σε οικονομικό επίπεδο ετέθησαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πριν την έναρξη της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Συνάντηση Βενιζέλου-Γιούνκερ πριν το Eurogroup

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, οι δύο άνδρες συνομίλησαν «για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, για το νέο πολιτικό πλαίσιο που δημιουργείται, για τις πολιτικές προϋποθέσεις εκταμίευσης της έκτης δόσης, για την όσο γίνεται ταχύτερη προετοιμασία της νέας δανειακής σύμβασης στο πλαίσιο του νέου προγράμματος και για την πορεία συμμετοχής των ιδιωτών στο σχέδιο μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους (PSI)».

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.