Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πρώτη πετυχημένη μεταμόσχευση προσώπου στο Βέλγιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο και δη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γάνδης.

Πρώτη πετυχημένη μεταμόσχευση προσώπου στο Βέλγιο

Συγκεκριμένα, η ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Φιλίπ Μπλοντέλ, σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα De Morgen, μεταμόσχευσε το πρόσωπο ενός δότη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, σε ασθενή με βαριά παραμόρφωση στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον Σταν Μόνστρεϊ, επικεφαλής του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείο, μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά, αλλά πρέπει ακόμα να γίνουν ορισμένες εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη επιτυχημένη μερική μεταμόσχευση προσώπου πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία το 2005.

Με την επέμβαση αυτή, 19 άτομα έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση προσώπου παγκοσμίως.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.