Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Με γενικό black out απειλείται η χώρα στα τέλη Ιουνίου


Στο σκοτάδι κινδυνεύει να βυθιστεί η χώρα τον Ιούλιο εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ, τα οποία αφορούν την αναχρηματοδότηση του δανεισμού αλλά και τη μη πληρωμή λογαριασμών που περιλάμβαναν το χαράτσι.

Πριν τις εκλογές η εταιρία ενισχύθηκε εκτάκτως με ποσό της τάξης των 380 εκατ. ευρώ, με το κύριο μέρος να προέρχεται από την επιστροφή των δόσεων Μαρτίου και Απριλίου του Ειδικού Τέλους Ακινήτων στην εταιρία (250 εκατ. ευρώ), που δόθηκαν ως ταμειακή διευκόλυνση μέχρι το τέλος Ιουνίου.Άλλα 130 εκατομμύρια αφορούσαν σε επιστροφή φόρου.

Η ταμειακή αυτή διευκόλυνση ωστόσο παύει στα τέλη Ιουλίου και έτσι η ΔΕΗ θα κληθεί να επιστρέψει στο δημόσιο τα ποσά του Ειδικού Τέλους Ακινήτων.

Εκτός από αυτό μέσα στον Ιούνιο η εταιρεία θα κληθεί να αναχρηματοδοτήσει δάνεια που λήγουν, συνολικού ύψους 600 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα η ανάσα που περίμενε η ΔΕΗ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, καθυστερεί, με αποτέλεσμα όλες οι ελπίδες να στρέφονται στην περίφημη πρόταση για δάνειο από το παρακαταθηκών, που όμως πρέπει να πάρει την έγκριση και της τρόικας.

Πηγή : madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.