Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης

Σε μια κοινωνία που το φαγητό και η στέγη σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι δεδομένα η ανάγκη λειτουργίας ενός συστήματος πρόνοιας είναι επιβεβλημένη. Ο Δήμαρχος του Δήμου Πεντέλης δηλώνει έμπρακτα την στήριξη των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη βοήθειας με την δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου που προσωπικά στηρίζει με τον αγώνα του και τις πρωτοβουλίες του για τις σχετικές χορηγίες.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα του Δήμου Πεντέλης έχει αναλάβει να υλοποιήσει μια ομάδα εθελοντριών και με την ευγενική χορηγία μεγάλων επιχειρήσεων θα εξυπηρετούνται οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Η έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι στις κατασκηνώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης και θα μπορεί να προσφέρει καταναλωτικά αγαθά, είδη διατροφής, κατεψυγμένα προϊόντα, απορρυπαντικά κ.λ.π., δηλαδή τα είδη πρώτης ανάγκης που είναι περισσότερο χρήσιμα.
Η επιτροπή των εθελοντριών που έχει αναλάβει την συλλογή των προϊόντων, μεριμνά για την καλύτερη οργάνωση του παντοπωλείου σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των προϊόντων που θα διατεθούν στους δημότες.
Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε κανένα δίπλα μας να στερείται τα απαραίτητα, γιατί μαζί «χτίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας», μαζί παραμένουμε Άνθρωποι...
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πεντέλης.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.