Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Ξεκινάνε οι ψεκασμοί δέντρων στο κέντρο της πόληςΣήμερα ξεκινούν οι ψεκασμοί δέντρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, το βράδυ θα ξεκινήσουν οι ψεκασμοί στις οδούς Τσιμισκή, Αλεξάνδρου Σβώλου και Σπανδωνή, καθώς και στη Λεωφόρο Στρατού, προκειμένου να αντιμετωπισθούν εντομολογικές προσβολές στα δένδρα των δημοτικών δενδροστοιχιών. Οι ψεκασμοί θα ξεκινήσουν από ειδικά συνεργεία στις 22:30 και θα διαρκέσουν έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν. 
Τα φυτοφάρμακα, που θα χρησιμοποιηθούν είναι βιολογικά και δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και τις μέλισσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.