Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Έκτακτη συνεδρίαση των φαρμακοποιών την Τετάρτη για το υπέρογκο χρέος του Δημοσίου


Σε γαϊτανάκι του τρόμου για εκατoμμύρια ασφαλισμένους έχει εξελιχθεί η κόντρα φαρμακοποιών- κυβέρνησης. Το χρέος προς τα φαρμακεία έχει φθάσει τα 250 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα ο κλάδος να συνεδριάζει εκτάκτως προκειμένου να κλείσει εκ νέου την στρόφιγγα των επί πιστώσει φαρμάκων, σύμφωνα με το www.ygeianews.gr

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου: "Συνεδριάζει εκτάκτως την Τέταρτη 16 Μαΐου, με την συμμετοχή των πρόεδρων των φαρμακευτικών συλλόγων των μεγάλων αστικών κέντρων, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τις εξελίξεις στο θέμα των πληρωμών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει επανειλημμένα και έγκαιρα προειδοποιήσει όλους τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και τον ΕΟΠΥΥ ότι η συνεχιζόμενη ασυνέπεια και στο θέμα των πληρωμών , θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση του συστήματος φαρμακευτικής περίθαλψης.

Τα φαρμακεία «πνέουν τα λοίσθια» κυρίως λόγω έλλειψης ρευστότητας αλλά και εξαιτίας της μηδενικής πιστωτικής πολιτικής από μέρους των εταιρειών και των επαχθέστατων μέτρων που έχουν ληφθεί σε βάρος τους τα τελευταία χρόνια".

Πηγή : defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.