Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Άγρια κόντρα Κανέλλη - Ντινόπουλου στον αέρα, απίστευτοι διάλογοι! Βίντεο


Από το πρωί λένε πως φαίνεται η καλή μέρα και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη οι καλεσμένοι των κομμάτων τσακώθηκαν σε σημείο που αναγκαστήκαμε να βάλουμε στο αθόρυβο την τηλεόραση.

«Αυτή είναι η αριστερά που βλέπετε, η Κανέλλη και ο Βαρεμένος. Δεν το προσωποποιώ. Όσον αφορά στην αντιπαράθεση τους» ισχυρίστηκε ο Αργ. Ντινόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία.

«Η αριστερά έχει την τσίπα που δεν έχεις. Αυτή τη στιγμή είσαι ξετσίπωτος» απάντησε η Λιάννα Κανέλλη.

«Όλους τους ηγέτες σας στο τέλος τους βγάλατε χαφιέδες. Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον στείλατε στις εξορίες και μετά τον κατηγορήσατε. Τώρα θα σώσετε εσείς την πατρίδα; Τώρα δεν μπορείς να πεις τίποτα Λιάννα, μόκο τώρα» της είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.

«Στη Γυάρο, στον Αι Στράτη εμείς μας στείλαμε. Μια χαρά» τόνισε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

«Διάβαζε την ιστορία Λιάννα. Μην το παίζεις τηλεκομμουνίστρια. Τσακώνεστε στις πλάτες του ελληνικού λαού και τον παραμυθιάζεται πως θα λύσετε τα προβλήματα» συνέχισε ο Ντινόπουλος και η Κανέλλη του είπε «σιγά ρε μάγκα. Σα χρυσό αυγό ακούγεσαι. Χρυσούλι αυγουλάκι».

Φυσικά δεν έμειναν εκεί, αφού ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Ντινόπουλο να της λέει «πλακώνεστε μεταξύ σας. Πες μου ποιον αρχηγό σας δε βγάλατε χαφιέ. Εσείς μιλάγατε για το σχέδιο Μάρσαλ». Εκείνη του απάντησε με τη φράση «έτσουξε αγάπη μου» και τότε μπήκε στη μέση ο Παπαδάκης ο οποίος ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις.


Πηγή : madata.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.